Portfolio

________________

TKGRAPHICS

Laten we beginnen bij onze eigen website, TKGraphics.nl. We hebben gekozen om ALLES wit te houden, dit omdat we willen dat alle belangerijke informatie naar voren komt.  Alle details zijn oranje omdat dit ook in onze logo zit, De rest is grijs, wit of zwart. Clean en lekker overzichtelijk dus!

EAGLE GROUP BV

Eagle group BV is een groothandel, Het gaat dus vooral om de producten die er verkocht worden, Er zit geen Webwinkel in omdat alles via de mail of telefonisch werkt... Hier is veel geel gebruikt omdat dit samengaat met de logo, De logo is ook door ons ge-designed,  De mascotte van het bedrijf is een Adelaar dus deze kom je vaak tegen in zowel de logo als de website.

100 PROCENT FOR YOU

Bij 100procentforyou was het belangerijke dat alle informatie over hun product er duidelijk opstond. En hoe het werkte, daarom hebben we een stappenplan ingevoegd, Ook staan alle partners van het bedrijf erin die we dagelijks bijwerken met veel plezier.

GIMEX BV.

Gimex B is een groothandel, Het gaat dus vooral om de producten die er verkocht worden, Er zit geen Webwinkel in omdat alles via de mail of telefonisch werkt... Het is vooral duidelijk waar het bedrijf actief is, Er zijn veel kleuren gebruikt omdat de website beheerder dit graag wouw.